Op zaterdag 3 mei zal voor de derde keer een schuurfeest gehouden worden in de loods van loonbedrijf Attema in Heeg. Dit feest, Rock by Attema genoemd, is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij verschillende muzikanten en bandjes hun medewerking verlenen. Behalve een avondvullend programma met muziek, wordt aan het begin van de avond het Nederlands kampioenschap vrachtwagen trekken gehouden. Hierbij is ook de sterkste man van Fryslân aanwezig: Wout Zijlstra! Het publiek krijgt in de publieksronde vrachtwagen trekken eveneens de mogelijkheid mee te doen. Belangstellenden moeten zich hiervoor vooraf opgeven door een mail te sturen naar marianne_attema@hotmail.com.

De bands die ’s avonds komen spelen zijn Sipke de Boer met band en Sparkless. Er zullen nog meer bands toegevoegd worden aan het programma. Houd de agenda in de gaten voor het volledige programma.

Voor het feest is een speciale werkgroep opgericht die de gehele organisatie van het evenement voor hun rekening neemt. Een deel van de werkgroep is op bovenstaande foto bezig met het opknappen van de borden die binnenkort in de weilanden langs de autoweg komen te staan.