Onder het motto: “een warm plekje voor de vogels, een warm plekje voor de kinderen”, worden vogelhuisjes verkocht voor Stichting Stype! Deze robuuste vogelhuisjes kosten slechts €7,50 per stuk, waarvan €5 voor de stichting is! Ook zo’n duurzaam huisje in uw tuin? Stuur dan een mail via de contactpagina of neem contact op via Facebook. De vogelhuisjes kunnen opgehaald worden uit Burgwerd en in overleg is het vast ook mogelijk om ze elders in Friesland op te halen.

In de Jumbo in Wommels en Bolsward staat de komende maand een bus voor flessenbonnen. Dus hebt u nog lege flessen of lege kratten? Breng ze naar de Jumbo en doe de flessenbon in de bus. Veel kleine bijdragen maken één grote! Vorig jaar heeft dezelfde actie in de Jumbo in Bolsward maar liefst €200 opgebracht.