Kortgeleden is bekend geworden dat atelier De Olde Boerenkeuken in Steggerda vorig jaar €250 opgehaald heeft voor Stichting Stype, bekijk hier het nieuwsbericht. Eigenaresse Janny Nagelhout schrijft hierover het volgende in de dorpskrant:

“Tijdens de jaarvergadering van Zij Actief heeft Rita Akkerboom namens Stichting Stype Tadzjikistan symbolisch een cheque overhandigd gekregen van € 250. Ik weet zeker dat het geld goed besteed gaat worden.

Wanneer je op zoek gaat naar kleinschalige goede doelen dan zijn er heel veel te vinden. De één nog zinvoller dan de ander. Maar dat is niet mijn manier van werken. Ik ben meer iemand die gaat voor dingen die op mijn pad komen. Eind januari vond ik een mooie grens om voor het goede doel van het komend jaar te kiezen en heb besloten dat we er nog een jaartje aan vast plakken voor Stichting Stype. Ik vind het bijzonder dat er ook jongeren zijn die zich belangeloos inzetten en daadwerkelijk in Tadzjikistan aan de slag gaan voor deze stichting.

De spaarpot van Ot en Sien wordt dit jaar weer gevuld voor Stichting Stype!

Ik bedank iedereen voor hun mooie bijdrage, tijdens en na de opening. En ik bedank iedereen die inmiddels de weg naar “De Olde Boerenkeuken” heeft gevonden.”

Beste Janny, bedankt dat de spaarpot nogmaals gevuld wordt voor Stichting Stype!