Over een aantal dagen is het Kerst, waarna we al snel het nieuwe jaar 2015 ingaan. Ook in Tadzjikistan wordt oud en nieuw uitbundig gevoerd. Om het feest voor de kinderen in het internaat compleet te maken, krijgen ze tussen kerst en oud en nieuw een cadeautje van Stichting Stype. Voorgaande jaren is dit ook gedaan, tot grote vreugde van de kinderen in het internaat (zie foto’s). Dit jaar zullen bestuursleden Abe en Djoke aanwezig zijn bij het uitdelen van de pakketjes. Abe en Djoke zijn van 28 december t/m 5 januari in Tadzjikistan, om in overleg met de directrice eventuele plannen te maken voor de komende zomer. In deze week zullen regelmatig reisverslagen geplaatst worden op de site van Stichting Stype.