Zaterdagavond 2 mei 2015 zijn bingo-liefhebbers bijeengekomen in Café ’t West in Noordwolde om daar mee te doen aan de bingo voor het goede doel, te weten: Stichting Stype! De prijzentafel stond vol met prachtige prijzen die gesponsord waren door bedrijven of door de Tadzjikistangangers zelf. Hierdoor was de opbrengst van de verkoop van de bingokaarten in zijn geheel voor de stichting! En deze opbrengst bedroeg maar liefst €570! Een prachtige opbrengst en hopelijk één in de reeks van vele mooie hoge opbrengsten!

De eerstvolgende sponsoractiviteit is het lopen van de laatste etappe van de Elfstedentocht van Dokkum naar Leeuwarden op zaterdag 16 mei. Een groep van 14 personen loopt de Elfstedentocht namens Stichting Stype en iedereen wordt daarbij gesponsord. Houd de website in de gaten voor de bekendmaking van de totaalopbrengst!