Afgelopen week hebben Abe en Hanna een presentatie gegeven over het werk van Stichting Stype op een gemeenteavond van de protestantse gemeente Burgum. Er werd aandachtig geluisterd naar de beide bestuursleden die verteld hebben over het land Tadzjikistan, de oprichting van de stichting, het internaat, de kinderen en de plannen voor 2017. Aan het einde van de presentatie mochten Abe en Hanna een cheque in ontvangst nemen van maar liefst €3.750!

Stichting Stype is de diaconie van de protestantse gemeente Burgum zeer dankbaar voor deze geweldige donatie en dankt hen hartelijk voor de uitnodiging en de aandacht voor de presentatie.

—-

Tip! Zoekt u ook nog een invulling voor bijvoorbeeld een gemeenteavond? Wij komen ook graag bij u langs om een presentatie te geven! Neem contact op met Stichting Stype voor de mogelijkheden.