Op woensdag 15 augustus vliegen Abe Timmermans (Noordwolde), Age Jelle Cnossen (Tzum), Anna-Rixt Meekma (Assen), Geartsje Pols (Leeuwarden), Jaap Visser (Leeuwarden), Marten Hingst (Trafaria, Portugal) en Wieke Jelsma (Rien) voor vijftien dagen naar het Aziatische Tadzjikistan. Hier gaat dit enthousiaste zevental in een internaat voor gehandicapte- en weeskinderen een nieuwe wasruimte afbouwen. Wil jij helpen om deze reis mogelijk te maken? Dat kan! Klik hier om direct naar de crowdfundingpagina te gaan en om een bedrag over te maken ten behoeve van deze reis.

Met iedere bijdrage maak je de internaatkinderen, maar ook de deelnemers, erg blij! Liever overmaken via de rekening? Dat kan via NL62RABO0198297009 t.n.v. Stichting Stype.

De kinderen & groepsleden bedanken je voor iedere donatie, ook al is het een euro!