Hallo mensen aan de andere kant van de wereld.

Vandaag ging weer vroeg de wekker en hebben we weer lekker gegeten. Vervolgens is de hele groep naar het internaat gegaan, Houkje en ik zijn met de kinderen gaan spelen en de rest is gelijk aan het werk gegaan met de kamers.

Eerst hebben we met de kinderen gekleurd en daarna hebben we nog allemaal spelletjes gedaan, dat was echt super leuk!

Tussen de middag zijn we gaan eten en daarna zijn we met z’n allen weer naar het internaat gegaan om verder te gaan met het werk.

Later hebben Lisanne en ik kleren voor de kinderen uit de koffers gehaald en opgevouwen. Toen we daarmee klaar waren hebben we Mischa (een jongen uit het internaat) nieuwe kleren laten passen omdat hij geen korte broek had Lisanne heeft hem op de foto gezet en wat was hij toch blij!!

Terwijl wij bij Mischa waren is Bauke samen met Dieuwke naar de basar geweest

Daarna zijn we weer naar de rest gegaan en hebben we nog even gewerkt.

Toen we klaar waren zijn we weer met z’n allen naar het kamp gegaan en hebben we nasi met pindasaus gegeten J.

S ’avonds wilden we naar Dushanbe en moesten we wachten tot er genoeg busjes waren.

In het busje naar Dushanbe keek je ogen uit je denkt dat je ergens tegenaan rijd maar dan sturen ze op het laatste moment nog de andere kant op.

Toen we in de stad aankwamen keek je je ogen uit wat een verschil met waar wij zitten ,maar wel heel mooi om te zien.

We hebben daar op een terrasje gezeten wat ook heel gezellig was.

Om een uur of elf zijn we weer terug gegaan en zijden we tegen de chauffeur dat hij sneller moest gaan en dus deden we een wedstrijdje met het andere busje wat bij ons hoorde het ging wel asociaal hard het lijkt net een achtbaan over z’n hobbel weg.

Toen we weer in het kamp waren hebben we nog even gezeten en gezwommen (wat niet echt warm was).

Daarna zijn we naar bed gegaan en was de dag alweer voorbij.

Groetjes uit Tadtjikistan.

Door: Ayla Sealy